Rensa din lever med kaffe.

FullSizeRender.jpg

Jag avslutade precis min tre dagars vattenfast med ett kaffelavemang och jag måste säga, Oj vad ren jag känner mig!


Detta var inte den absolut första gången jag gjorde detta, förra gången överlevde jag och denna gången likaså. Googlar man fenomenet kaffelavemang eller Coffe enema som det heter på engelska så dyker det upp texter om folk som dött osv. Jag är ingen doktor så lyssna på vad jag har att säga om min upplevelse så kan du själv fortsätta forska om detta känns aktuellt för just dig.


 

Okej så vad är grejen med detta? Två koppar kaffe upp i ändtarmen, kan det vara hälsosamt?


Jag väljer då att gå på information ifrån proffs på området istället för att stirra blint på googlesökningar och det är därför jag lyckas göra detta med stort självförtroende samt känna av effekterna utan större skepticism.


Att föra in kaffe analt istället för oralt är något annorlunda, Energi påslaget är större samt skönare på grund av att kaffet tas upp av blodet snabbare. Koffeinet stimulerar levern till att producera galla och öppna gallgångarna för att sedan kunna göra sig av med toxiner och tunga metaller.


Med dagens levnadssätt är folk fullproppade av toxiner vilket förs över till dåligt immunförsvar, låg energi och resulterar i sjukdomar. Speciellt om du är en av dem som dricker mycket alkohol i kombination med dålig kost. Alkohol i din kropp betyder att kroppen kommer fokusera på att bränna bort all alkohol innan den tar tag i något annat, maten du precis åt i kombination med alkohol sätter sig därför som fett och gifter får ingen chans att lämna din kropp. Även om inte alkohol är din grej och du äter bra så har du gifter i dig, Detta är ändå ett riktigt bra verktyg för att verkligen hjälpa dina organ.


Tarmsköljning med hjälp av kaffe har många bra effekter såsom ökad energi, hjälper vid förstoppning, ökat immunförsvar, du rensar din kropp på tunga metaller, kan rensa parasiter ifrån dina tarmar och kan till och med hjälpa till mot PMS smärtor!Mitt Kaffelavemang Protokoll:


Koka upp 2,5dl destillerat vatten i en kastrull gjord av rostfritt stål.


När det börjar koka så vrider du ner värmen tills det bara simra lite.


Tillsätt nu 1msk av det absolut finaste ekologiska/bio kaffet du kan hitta och låt stå i 14 minuter på plattan.


Ta av kastrullen ifrån plattan och sila ut vätskan i en glasburk med hjälp av ett tygfilter. När du fått bort spåren av kaffesump tillsätter du ytterligare 2,5dl destillerat vatten.


Nu är den magiska brygden klar och redo att hällas ut i en påse med slang, detta går att köpa på apoteket.


Häng nu påsen med kaffe i ungefär navelhöjd så kaffet inte rinner ut med för hög hastighet, se till att luften i slangen har kommit ut, lägg dig ner på vänster sida av din kropp, för in slangen ca 7cm upp i rumpan och när allt känns bra öppnar du spärren och låter kaffet rinna in i din rumpa. Vill du så kan slangen sitta kvar men du kan också plocka bort den och ligga kvar utan slangen.


Nu är det sista momentet kvar, ligg på din vänstra sida i 15 minuter och låt kaffet göra magi med din lever.


Avsluta med att sätta dig på toaletten och tömm dig på oönskade gifter ;)

Daniel GustafssonComment