Skulle du äta din deodorant och dricka din parfym?

 


IMG_0045.PNG

Året är 2018 och vi har inte längre några predatorer att se upp för, vår största risk för dödsfall och sjukdomar är våra egna livsval. Jag är inte beredd att säga att vi medvetet har dragit på oss alla dessa kroniska sjukdomar men det är i grund och botten du själv som valt att förgifta dig själv med hjälp av mat, gifter och för lite psykisk och fysisk träning.


Att olika typer av råvaror, livsval och gifter förgör vår kropp är sen länge förstått. Även om det fortfarande finns folk där ute som försöker vända på vartenda sten för att med gott samvete kunna promota sin sketna livsstil så är detta en epidemi. Det framkommer nya former av kroppsliga och mentala besvär i rasande takt och vi kan skylla oss själva. Visst finns det en del fula företag som med vetskap säljer livsfarliga produkter men det är fortfarande vår skyldighet att kolla upp fakta innan användning. Har vi dessa lösa regler på vad som får säljas som mat osv så får konsumenten faktiskt skaffa sig en egen hjärna.


Folk är så himla snabba på att hugga riktig information vid anklarna. Oftast sker detta för personen som får informationen i sitt knä har förmodligen följt något helt annat tänk och kan därför inte få sitt huvud ur sitt arsle och inse att det finns förbättringar att göra. Ideologi och forskning måste separeras, Ditt ego måste lösas upp för att göra dig mottaglig för information för annars kommer du alltid ta information som negativ kritik. När information får dig att brusa upp, då har du antingen investerat för mycket känslor i din livsstil eller så vill du bara ha rätt. Försvarsmekanismer för att försvara sitt ego och tillit till hälsomyndigheter är roten till allt ont, typ.


Hoppas ditt ego precis gick hem för här kommer lite info om vad du gör med din hud.


Huden är ett av våra största organ och är ett väldigt viktigt sådant. I folks ögon ses nog huden bara som något vi har för att inte förblöda 😂 Huden har många funktioner såsom att reglera vår kroppstemperatur, skydda mot uv-strålning, skydda mot uttorkning, skydda mot mikroorganismer och mycket annat.


Huden är en svamp som suger åt sig saker som appliceras, känns det då rimligt att slänga på vad som helst då?


På samma sätt som man ser och kommer att se konstiga sjukdomar krypa fram tack vare energidrycker, konstiga supplement och strålning ifrån elektronik m.m så kommer det absolut att komma en chock när folk inser vilken skada olika hud produkter har gjort. Många kemiskt framställda ämnen i till exempel solskyddskräm, deodoranter och krämer för skönhet och utskrivna av läkare har inte tillräcklig forskning bakom sig som visar vad exponering under lång tid verkligen gör med oss. 

 

Det finns produkter som faktiskt innehåller hälsosamma saker bla essentiella oljor så var kritiskt innan du köper produkter som ska ätas eller smörjas på vår kropp. 

 

Fluor är något som dem flesta hushållen blivit lurade till att införskaffa. Logiken lyder nog ungefär att om du ska äta saker som fräter sönder din käft och tänder så måste du ha något för att neutralisera munnen i form av napalm..... Min logik lyder, du har en Munflora som inte vill bli förstörd precis som du har en tarmflora som reglerar i princip hela dig. Fluoret tar död på din bakteriekultur i munnen samt tar den sig ner i din tarm och förgör viktiga bakterier där med. Missförstå mig inte men flour behövs aldrig och om du dessutom inte äter skit så ska din mun kunna ta hand om detta själv. 

 

Solning har blivit okontrollerbart, inte någon gång i historien har man legat åtta timmar på en solstol och sugit åt sig sol. Sol är extremt viktigt men att utsätta sin kropp för onaturligt mycket sol i kombination med solkrämer som innehåller cancerframkallande ämnen,  det är sjukt! Att låta kroppen utsättas för extrema mängder uv-strålning och låta huden dricka solkrämens toxiner är något jag och många andra har gjort hela våra liv utan att ens reflektera över det. Vad skadan har lätt till vet jag ej men jag har experimenterat färdigt, ta mitt råd och var i solen i kortare intervaller och smörj in dig med något som inte vill döda dig.

 

En till sak man kan tänka på är klor. Att bada eller bada sitt barn i klor totalt förstör huden naturliga bakteriekultur som finns där för att skydda dig. Hitta ett badhus med hälsotänk eller bada i havet.  

 

Bilden nedan visar gifter som finns i en uppsjö deodoranter och solskyddskrämer. Håll er borta från giftet och hitta naturligt framtagna varor.

 

IMG_0044.JPG
Daniel GustafssonComment