Död kropp, död själ

IMG_0055.JPG

 

Jag är fine med detta, jag har gått med på att inte vilja gå upp imorgon men göra det ändå. Jag har gått med på att snöra på mig skorna, sälja åtta timmar av min dag till en människa som skiter i mig. Och när jag har gjort detta så ska jag fan hem och äta så att jag orkar göra detta imorgon med! Hänga kvar i 45 år, sen så.


Klassisk livsfilosofi, fan va deppigt det låter att se det såhär på print. Jag menar absolut inte att detta är du. Men det är såhär jag har fått det förstått för mig själv att det ska se ut. Ditt jobb ska försörja dig och behöver nödvändigt vis inte vara kul. Detta är en approach jag använder på andra delar av livet, att ge för att få även om det är något som är oerhört svårt att ge ibland. Jag kan ge en timma av ren explosion på gymmet i gengäld att få ett mer kvalitativt liv men ÅTTA timmar på något jag inte gillar, det är mycket begärt. Att tänka i dessa banor gör det helt omöjligt för mig att med glädje fortsätta tuffa på som jag på något sätt själv förstått mig att det ska vara. Detta är ett mönster jag till en början kanske måste följa, kanske inte till punkt och prickar. Men att inte låta mig själv bli lurad till att ”detta är mitt liv nu” är något som bör ligger i fokus. Att bara lyckas öppna ögonen och se att detta kanske är en liten ramp upp till nästa kapitel som sedan lägger grunden för något drägligt. Där har jag börjat lägga fokus men det pallas upp följdfrågor och jag försöker besvara dem själen.


Vad är en rimlig tidsplan? Jag tror min idé är att tidsplanen får nog inte finnas eftersom att slutstationen enligt mig får inte skrivas i sten. Fan jag vill ju inte tänka såhär, vad är det jag går och väntar på? Och varför kan inte vart enda sekund på vägen dit vara en sensation? Haha kolla vad velig jag är, byter åsikt i samma mening och grejer 😂 Jag har alltid vart virrig, jag säger något som låter bra i stunden och ibland binder jag ett för stort emotionellt band till denna saken och vips så gör man något man inte vill igen.


Om jag istället kollar på vad jag har, vilka intressen som existerar, är jag duktig på mina största intressen så har jag dragit en JACKPOT, nu kan mitt största intresse bli mitt jobb, och mitt jobb behöver inte längre associeras med åtta timmar av hat. Skulle ditt största intresse vara något du suger på så blir det svårare men inte omöjligt, nu krävs det disciplin, det krävs vilja och du måste börja prestera. Min tidsplan är fr.o.m nu att tiden fram till mina mål ska vara lika roliga som att nå målen. Det ska inte vara så svårt, jag börjar mer och mer fundera över vart vilja kommer ifrån. Är vilja att du vill något eller är vilja något som framkommer när du vet vad du inte vill. Det sist nämnda är mest logiskt för mig, jag tror många vet vad dem vill men dem har inte förstått hur lite dem vill andra saker vilket håller folk tillbaka ifrån att accelerera.


Min största rädsla är att vakna upp en dag och inte längre klara av att göra det jag vill. Nu tänker du, det kallas att åldras. Nu tänker jag, nej det kallas att åka snålskjuts  och tro att du inte behöver ge tillbaka till din kropp. Du har bara lånat din skepnad, du har fått tillåtelse att använda din kropp efter dina egna begär med riktiga och otrevliga konsekvenser. Det som är inuti ditt huvud, det du bara kan tänka på och inte se, Det är DU och för att DU ska kunna ta detta livet och göra det värt något så har du inte bara en själ att upprätthålla men också en fysisk kropp som ska bära din själ. Jag tror inte någon vill åldras in i döden om dem bara förstod att det går att vara ung i kroppen tills den dagen du faller av pinnen. Folk tror jag skämtar när jag berättar detta, inte konstigt! Vart är alla exempel? Dem finns om man letar men din morfar är förmodligen inte en av dem. Det är detta jag säger ju, alla har gett sig fan på att dö haltandes. Försök i alla fall!


Bli kvitt med din dödslängtan och ryck upp din biologi med Primal Health.

Daniel GustafssonComment