Under 2018 kommer vi genomgå en noga utvald Amerikansk Health Coach utbildning för att bättre kunna förmedla våran Kunskap och Filosofi.

 

Efter många år av läsning och lyssnande på vår tids mest briljanta människor inom närings påverkan på våra celler och deras potential har vi inte haft något val än att ändra vår livsstil totalt. I dagens samhälle är okunskap om framförallt kost den största anledningen till kroniska sjukdomar och den undermåliga kvaliteten på våra liv i relation till vilken enorm potential vi egentligen har.

 

Vi har mekanismer i våra kroppar som för nästan alla är helt outnyttjade, såsom att vi har två energikällor (yes energidippar, huvudvärk och "hunger" behöver ej existera) eller att en hel del människor fyller på sina glukos depåer på ett så vårdslöst sätt att vi drabbas av kroniska sjukdomar. Nuförtiden har folk en väldigt skev, farlig, näringsfattig och helt obalanserad diet utan att ens veta om det själva. Med otroligt intresse och möjligheten att förbättra livskvaliteten hos folk är vi nu på jakt efter den sista pusselbiten.

 

Vi känner att vi kan med vår kunskap och passion förmedla träning i toppklass och under 2018 ska vi genomgå en Amerikansk Hälso Coach Utbildning som vi noggrant letat upp genom referenser och utlåtanden. Denna utbildning förespråkar allt vi lever efter och snart är vi redo att leverera ett helhetskoncept inom alla aspekter av hälsa.

Stay Tuned :)