Vi är nu mitt uppe i vår utbildning ifrån ”Primal Health Coach Institute” och beräknar med att vara klara i mars 2019. Efter mycket efterforskning valde vi just denna utbildningen både på grund av individerna bakom kursen, att dem är pionjärer inom området, kursmaterialet är fakta baserat och förändras i takt med ledande forskning.

Redan nu är vi igång med att hjälpa folk med hantering av kroniska sjukdomar, viktnedgång/uppgång och allmän optimering av hälsa. Vi lämnar inget åt slumpen, vi går in på hälsa i sitt absoluta djup.

Med förståelsen hur kost, rutiner och träning påverkar oss på cellnivå kan vi med ett personligt samarbete optimera ditt liv, bli kvitt med energi dippar, huvudvärk, orimlig hunger, övervikt och minimera risken för kroniska sjukdomar i framtiden.

Att hjälpa folk med saker som att nå optimal hälsa, ta sig igenom en strål/cellgiftbehandling med så lite cellförstörelse som möjligt och radera sjukdomar som diabetes, IBS, artros och andra sjukdomar som ej behöver finnas är vårt största driv. Med hjälp av briljant forskning kan vi nu se hur vi kan ta slut på dessa lidanden och jobba mot en ljusare FRAMTID.