IMG_3063.JPG

Viktor & Daniel Gustafsson

Vi är två bröder som mer eller mindre tränat tillsammans hela våra liv. Vi är båda överens om att träning ska bestå av variation och utmaningar vilket gett oss mentaliteten att aldrig låta träning bli ”det där man måste gå och göra”

Vi har med efterforskning och kunskap plockat rätt redskap för att göra träning rolig och effektiv. Under två års tid har vi ägnat mesta delen av vår träning på Kettlebells, en utövning som gett oss otrolig mångsidighet där vi prickar styrka, koordination, explosivitet, rörlighet, kondition med mera. Med det sagt är det absolut inte det enda vi tränar!! Vi inkorporerar många olika element varje dag, några för att stärka oss fysiskt och några mentalt (Kampsport, Stretching, Meditation, Andningsövningar, Värme/Kyla Exponering etc.)

Våran filosofi inom såväl träning som kost är att vi har bara EN MASKIN, vi tänker ge den det bästa bränslet vi kan hitta genom kosten och bygga den stabilaste karossen med träning som förebygger skador och utvecklar styrka.

Efter att ha följt närings forskningen på cell nivå under många år, genom framförallt Böcker & Podcasts med briljanta människor har vi hittat och använt verktygen för att experimentera med våran egen biologi och märkt radikala förändringar i alla aspekter av livet. Under 2018 kommer vi genomgå en noga utvald Amerikansk Health Coach utbildning för att bättre kunna förmedla våran kunskap och filosofi för ett nytt hälsoperspektiv. För att läsa mer detaljerat gå in på fliken Hälso Coach.